Livrare Produse

Delivery Information

Detalii privind livrarea produselor

Pentru comenzile mai mari de 199 lei transportul este gratuit iar pentru comenzile mai mici de 199 lei se percepe o taxa de 15 lei in toate localitatile din Romania fara a se percepe km suplimentari.

Termenul standard de livrare a produselor este de doua zile lucratoare (intre 24-48 de ore), din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii. (adresa de facturare, adresa de livrarea si modalitatea platii)

Produsele comercializate de magazinul nostru se livreaza prin intermediul unei firmei de curierat.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Husa9.ro isi rezerva dreptul să efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor sau prin intermediul e-mail-ului.

Livrarea se va efectua în termenul de livrare confirmat la data validarii telefonice a comenzii.

Orice reclamație ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit se face la adresa de email: info@husa9.ro sau la telefon  !

Termeni de transport si expediere

In cazul in care transportorul nu gaseste destinatarul la adresa mentionata pe colet in intervalul stabilit, acesta poate efectua livrarea in ziua urmatoare. In cazul in care coletul nu poate fi livrat in mod repetat acesta va fi returnat catre Husa9.ro

Ne rezervam dreptul de a reprograma sau intarzia un transport in cazul unor cauze de forta majora (inundatii, drumuri impracticabile) livrarea coletelor facandu-se doar pana in zonele practicabile.